Jeg hedder Pernille, og er gift med Anders - Sammen med ham er jeg forælder til Anna på 13,  Mads på 10 og Gry på 8 år. Vi bor i Vejle i en stor lejlighed i Vejle C - som udover voksne og børn også huser hunden Marvel og katten Seeley.

Jeg er uddannet frisør i 2005 og pga astma tog jeg siden en udvidet HF i 2008. Med dén læste jeg de næste år både på lærerseminariet og på BA i Engelsk mellem 2009 og 2014, og holdt barsel et par gange undervejs.

Jeg åbnede Frisør Bølgelængde i 2014, men vidste godt at det kun kunne være med begrænset timeantal, så jeg opsøgte andre måder at få afløb for min enorme interesse i farver. Jeg brugte lang tid på at lære mig selv dén teknik jeg bruger, når jeg støber de fine resinsmykker. 

Jeg blev uddannet Engelsklærer i 2018, ved samtidig at afslutte noget af alt det interessante jeg havde læst imens børnene var helt små, og jeg håber på at jeg kan færdiggøre undervisningsfaget Historie, ved siden af smykke- og frisørarbejdet i løbet af de kommende år.

I forbindelse med starten på udredningen af vores piger, som begge siden har fået en autismediagnose, blev jeg selv bevidst om mine egne træk, og valgte at lade mig udrede. Jeg blev således også selv udredt autist i 2018 - det gav en hel masse indsigt i, hvorfor mit arbejdsliv har været så evigt undersøgende. - for andre at se måske endda rastløst. Jeg holder aldrig op med at være nysgerrig, og jeg går i gang med de ting der optager mig. 

I skoleåret 19/20 hjemmeunderviste jeg vores mindste datter, indtil hun fik det helt rigtige skoletilbud. I år har jeg hjemmeundervist vores store pige af samme grund. Nu har hun også fået det helt rigtige skoletilbud, som hun netop er startet i, efter sommerferien i år. 

Smykkefremstillingen er min daglige, faglige nerve. Det er smykkerne der giver mig glæden af at skabe noget med mine hænder hver dag, nu hvor frisørarbejdet kun kan udfylde det behov en enkelt dag om ugen. Jeg laver smykker derhjemme, men også i min butik, mit værksted, hvor jeg også modtager frisørkunder. Butikken ligger på Nyboesgade 4A, i Vejle.

Jeg blogger om det hele på SAVY.DK hvor du også kan læse mere om vores liv som neurodivers/autistisk familie, om hjemmeundervisning, de shampooer jeg udvikler, om mit, desværre sparsomme, frisørarbejde - og livet som selvstændig erhvervsdrivende autist. ❤