Alle ringe, hængeøreringe, bøjleøreringe og ørestikker er nikkelfrit kirurgisk stål, som findes i farverne sølvfarve, guldfarve, rosegoldfarve og sort/oxideret. Hængeøreringenes plade er 10mm i diameter, og bøjleøreringene fåes med hhv. 10mm og 12mm plade. Ørestikker fåes i 6mm, 8mm og 12mm.

Runde ringe er justerbare og findes med en pladestørrelse med diameter på hhv. 10, 12, 14, 16, og 20mm.

Ovale ringe er justerbare og findes med en pladestørrelse på hhv. 13x18mm og 18x25mm.

Hængeøreringe findes med en pladestørrelse på 10mm. De hænger 18mm ned fra øret.

Bøjleøreringe findes med en pladestørrelse på 10mm. De hænger 23mm ned fra øret.

Ørestikkere findes med en pladestørrelse på hhv. 6mm, 8mm og 12mm.

Vedhæng til halskæde findes med en pladestørrelse på hhv. 20mm, 25mm og 30mm. Der følger en 60 cm kuglekæde med fast lås med, til bestilte vedhæng. Andre kæder kan bestilles, skriv ved interesse.

Pleje

Resinsmykkerne er støbt på messingbelagte stålstel. Alle materialer er indkøbt i EU, og overholder derfor alle regler om fravær af nikkel, krom og bly.

Som ved al bijouteri anbefales det at tage smykkerne af ved håndvask, håndsprit og når du sover. Når vi sover udskiller vi affaldsstoffer med vores sved, og det kan mørkne belægningen på smykkerne. - også på ædle smykker.

Undgå at udsætte smykkerne for hårlak og creme, og opbevar dem gerne i den lukkede æske når du ikke bruger dem. Badeværelser er ikke et godt sted at opbevare dine smykker, pga den skiftende luftfugtighed og temperatur.

Stålsmykkerne kan aftørres med en tør klud, og de ædle smykker kan rengøres med sølvplejemidler.